Розрив стосунків та очищення від минулого: Настя Каменських розповіла, про що довго мовчала

Настя Каменських на тлі останніх новин зробила заяву, яка повністю може перевернути уявлення про співачку та її взаємини з коханим. Детальніше в матеріалі.

Як відомо, поки Настя Каменських активно займається творчістю та просуванням своєї фігури в іспаномовних країнах, в Україні шириться чутки про те, що її чоловік Потап зраджує їй з кращою подругою Анною Андрійчук. А ще рік тому в мережі з’явилася новина схожого характеру, але про колишню підопічну продюсера Євгенію, яка власноруч зізналася у тому, що була його коханкою.

І якщо тоді Настя Каменських все ж таки відреагувала на чутки, хоча і через місяць, то в цей раз зберігає мовчання. Втім, фанати вже помітили, що вона не з’являється у компанії своєї кращої подруги і трохи змінила лінію поведінки. Зокрема, в неї з’явилася нова дует на пісня, і вона вельми незвичайна, адже вперше пристрасть вона показала не зі своїм чоловіком Олексієм, а з іншим вокалістом.

Настя Каменських розповіла, що хотіла сказати новою піснею

Настя Каменських розповіла про стосунки зі співаком Ostrovskiy

Як відомо, композиція — це спосіб щось розповісти глядачу, а також можливість відкритися з іншої сторони. Адже в принципі творчість допомагає нам виражати себе, свої почуття, приховані сторони, тощо. Так як презентація нового кліпу Настя Каменських триває, нещодавно надійшла і інтерпретація від авторів даної роботи.

“Зрада – це завжди бруд, який неможливо із себе змити, хоч як не старайся. Довкола цієї ідеї ми розвинули кінометафору “Гріхи”, у персонажів якої перевтілилися виконавці. Цим музичним відео хочеться нагадати глядачеві, що у будь-яких стосунках відчуття власної гідності має перемагати сліпу прив’язаність. Але далеко не всі гріхи можна відпустити”

Цікаво, що саме такий посил Настя Каменських та Островський заклали у відео роботу саме у момент, коли навколо Потапа розігрівається скандал з його імовірною невірністю.

Зазначимо, що Анна Андрійчук також не коментує плітки, які навколо неї ходять. А її колишній чоловік Позитив вельми складно реагує на коментарі в інтерв’ю стосовно Потапа.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.