Тривожний рюкзак у школу: що має бути з собою у дитини, яка під час навчання спускатиметься в укриття

Тривожний рюкзак школяра сьогодні слід підготувати кожній родині, чия дитина іде з 1-го вересня до школи. Звісно, ніхто не бажає навіть думати про найгірші сценарії, але як-то кажуть: береженого Бог береже. Дізнайтеся список найбільш необхідних речей.

Тривожний рюкзак до школи тепер став однією з найбільш популярних тем для обговорення у суспільстві. Багато батьків вагалося, як у такий неспокійний час відправити малюків до навчального закладу, але все одно лишати діток і навчання, і спілкування зараз не можна. Саме тому слід найкраще підготуватися до всіх форс-мажорних ситуацій.

Тривожний рюкзак у школу

Тривожний рюкзак школяра

Окрім підручників, зошитів та канцелярії нині українські учні мають з собою брати низку речей, які знадобляться під час перебування у бомбосховищі. Національна поліція України дала рекомендації щодо того, що нести із собою до школи. Перелік нескладний та по вартості є доступним кожній родині. Отож евакуаційний рюкзак має містити:

  • Нотатка або бейджик з інформацією про батьків, їхні номери телефонів, адресу проживання. Також варто сюди вписати близьких родичів, які зможуть відповісти на дзвінок та потурбуватися про малюка;
  • Обов’язково має бути пляшка чистої води, снеки чи протеїнові батончики;
  • Телефон (не обов’язково давати дорогий смартфон: можна покласти кнопковий), зарядний пристрій до нього та за можливості павербанк;
  • Комплект змінного спіднього та одягу;
  • В залежності від віку можна покласти іграшку або невелику улюблену річ з дому, аби допомогти впоратися з тривожністю;
  • Набір ліків, які приймає малюк. Покладіть їх із запасом на кілька днів.
Тривожний рюкзак у школу

Як обрати екстрений рюкзак?

Евакуаційний рюкзак для школи слід брати негабаритний, з легкої тканини та без жорстких ребер. Обирайте той, що важить менше, аби малюку було простіше і швидше дістатися укриття. Робіть ставку також на кількість кишень, компактність та місткість наплічника, аби кожна річ мала своє місце у ньому, а дитина знала з якого відділення що можна швидко дістати.

Тривожний рюкзак у школу

Шкільний рюкзак для екстрених випадків слід не обтяжувати великою кількістю речей, як-от ліхтарики, ножики чи інше. Продукти харчування, предмети гігієни, ковдри має підготувати навчальний заклад. Дізнайтеся у вчителів заздалегідь, чи все готово для вашого учня чи учениці.

Нагадаємо, що тривожний рюкзак — це не забаганка, а реальна необхідність, тож ретельно підготуйтеся до різних ситуацій, і нехай береже вас Господь!

Схожі статті

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.