Яку особливу нагороду отримала представниця України на конкурсі краси “Міс Всесвіт-2022” Вікторія Апанасенко

Щороку у світі проходить конкурс краси, в якому приймає участь більшість країн. Та лише одна дівчина отримує звання "Міс Всесвіт" на цілий рік.

Загалом, щороку відбір на конкурс краси відбувається масштабно, але не на цей раз. Звісно, все це через війну в Україні, а оскільки зараз масових заходів у нас не відбувається, через високу загрозу обстрілів з боку росії, то, відбір конкурсантки з боку України відбувався онлайн. Журі враховувало досвід кандидаток та їхню позицію щодо війни.

Цього року Україну представляла дівчина, на ім’я Вікторія Апанасенко, якій 28 років. Віка родом з міста Чернігів.

Вікторія Апанасенко

Модель викликала хвилю емоцій своїми сміливими нарядами. Дівчина виходила на сцену у кольорах українського прапора, що дуже зачепило журі та інших конкурсанток. І, звісно телеглядачів, особливо тих, хто з рідної країни конкурсантки.

Та крім нарядів Вікторія вразила своєю позицією, вона розповідала просто зі сцени про горе в Україні.  А також про свою волонтерську діяльність, яка є великим внеском для армії та для населення України.

Саме через свою позицію та щирість Апанасенко отримала унікальну нагороду на конкурсі краси “Міс Всесвіт” — “Spirit of Carnival Award” у перекладі “Дух карнавалу”. Така особлива нагорода  демонструє цінності дружби, різноманітності, веселощів та відваги.

Це дуже цінно отримати унікальне звання, та на жаль, перемогти у конкурсі дівчині так і не вдалося. Віка навіть не увійшла до ТОП-16 красунь Всесвіту, але вона отримала набагато більше, ніж перемога. Оскільки Віка змогла відкрити очі ще більше на всі ті жахи, які переживаємо ми щодня та щосекунди. Тож, конкурси краси це не тільки про гарну зовнішність.

Схожі статті