Розірвав любовний трикутник: чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Історія кохання Борисюка та Ольги Сумської містила не тільки сторонню фігуру в особі чоловіка акторки Євгена Паперного, але й кохану зі сторони Віталія.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк вже 20 років разом. Однак, історію їхнього кохання не можна назвати звичайною чи прозаїчною. Зірки познайомилися в театрі, де Ольга В’ячеславівна працювала разом зі своїм чоловіком Євгеном Паперним.

Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Молодий актор закохався у заміжню партнерку, не дивлячись на те, що її благовірний знаходився поруч. Втім, і сам Віталій Борисюк не був вільною людиною. На той момент у артиста була дружина Жанна.

“Тоді я зустрівся з Олею. І вона, до речі, закидає зараз: “Ой, який ти був уважний до своєї Жанни. Чого ти до мене не чіплявся?”. Я кажу: “Розумієш, ти була донька народних артистів, не наважився до тебе робити підкат”, — згадав знаменитість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Тим не менш, Борисюк швидко прийняв рішення на користь Ольги В’ячеславівни, а вона в свою чергу забрала дитину та покинула немолодого чоловіка. Сім’я переїхала до батьків Віталія.

Зіркове подружжя жило дуже скромно, але в злагоді та любові. Незабаром в них народилася спільна донька Ганна. А коли у знаменитостей почалися серйозні проблеми з заробітком та роботою, Євген прийняв рішення взяти акторів у свій театр, адже як би там не було, але їхній талант був безперечним. Зараз усі троє прекрасно співпрацюють, а що стало з колишньою Віталія Борисюка Жанною історія замовчує.

Нагадуємо, що раніше подружжя зізнавалася у серйозних кризах в стосунках. Більше 10 років тому пара навіть ледь не розлучилася, але змогла налагодити взаємини та віднайти шлях до кохання.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?