“Він трошки постарів”: Євген Кошовий розповів про зміни його друга Володимира Зеленського на посаді Президента

Відомий кварталівець, гуморист та хороший друг Володимира Зеленського Євген Кошовий відверто розповів, як змінився Президент України з початком війни. Найцікавіші подробиці далі.

Повномасштабна війна змінила багатьох щасливих, до цього, українців. Наша зовнішність стала прямим відображенням всього, що вдається пережити кожному з нас в цей нелегкий час.

Відомий гуморист “Кварталу-95” Євген Кошовий знає, як тяжко зараз доводиться нашому головнокомандувачу всього народу, справжньому Президенту нашої країни, з великим серцем – Володимиру Зеленському. На долю цього чоловіка припало чимало життєвих випробувань. Спочатку поширення пандемії COVID-19, а вже потім війна, яку розпочала росія на території України.

Євген Кошовий з Володимиром Зеленським

Його дружина, діти, батьки та друзі завжди підтримують у всіх рішеннях, нових починаннях та в досить нелегкій політичній справі.

Колишній колега по сцені, Євген Кошовий зізнається, що Володимир дуже змінився. Його риси обличчя все говорять самі за себе. Він наче став старшим за свої роки, а все через втому, переживання та постійні недоспані ночі, які дуже видніються в кожному новому виході у світ. Ось, що дослівно говорить сам Євген за зовнішній вигляд Президента України:

Він щось трошки постарів, вибачте. І по світлинах це помітно. Я, коли побачив обкладинку журналу, він взагалі на себе не схожий. Я одразу написав, чи все з ним нормально. Він до цього легко ставиться. Він іноді каже неправду, що він спить. Бачити людину 17 років, яка посміється, разом з нею ти сміявся, а тут таке. Він став просто, як сталь. Дорослий лідер своєї нації”, – відверто розповів Євген.

Зміни Володимира Зеленського під час війни

На жаль, але зі словами Кошового, важко не погодитися і наш лідер ззовні дуже змінився. Володимир Зеленський справжня мужня людина, який заради своєї Батьківщини буде віддавати максимальні зусилля, адже народ в нього повірив та усіляко підтримує.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.