Ірина Горова вийшла на новий рівень стосунків – познайомилася з батьками хлопця і “втерла” ніс Потапу

Гуру українського шоу-бізнесу, одна з засновниць лейбу "Помітні" Ірина Горова розповіла про знайомство з батьками її підопічного, молодого артиста під псевдонімом OTOY.

Ірина Горова для українських жінок – приклад самодостатньої та сильної особистості, адже змогла відпустити колишнього чоловіка до коханки, продовжила розвиток спільної справи, а нині за її серце борюся статні чоловіки України.

У 2016-му Потап та Ірина наважилися відкрити таємницю про розірвання свого союзу ще у далекому 2014-му, однак два роки вони удавали ніби нічого не сталося. Олексій натякнув, не став мучити жінку, яку не кохає, тому зрозуміло – Каменських таки була його коханкою.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова та Потап

У 2019 році публіка дізналася про шлюб Потапа та Насті Каменських, а ще цікаво, подейкують, що нині парочка не живе разом та вдає щасливі стосунки тільки на очах у сторонніх. Сама Горова зізналася, з Потапом вони в хороших відносинах заради майбутнього сина Андрія.

Ірина Горова познайомилася з батьками співака OTOY

Після непростого розлучення з ексчоловіком жінка не повідомляла публіці про наявність нового супутника життя, однак завжди натякала, що чоловічою увагою не була обділена. Цього разу Ірина “втерла” ніс колишньому Потапу та здивувала фанів несподіваною новиною. Знаменитість показала теплі посиденьки з мамою підопічного її лейбу, співака OTOY і, до речі, це не єдині спільні світлини з цим молодиком та проведений з ним час.

Ірина Горова вийшла на новий рівень стосунків – познайомилася з батьками хлопця

Сама жінка жартома “відхрестилася” від чуток про стосунки, мовляв, чекає на заголовки та розмови про її нового чоловіка. Виявилося, що знаменитість просто відвідала концерт молодого співака, аби його підтримати та висловити захоплення від співочого заходу, тому про початок нових романтичних стосунків ще не йдеться.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.