Федишин показала свою маму, яку називає на “Ви” та з якою схожа наче дві краплі води: “Дякую Богові за Вас”

Українська співачка та авторка пісень, Ірина Федишин, поділилась спільними світлинами з мамою. Зірка привітала найріднішу людину з днем народження та приголомшила шанувальників схожістю з матір'ю.

День народження мами

Першого жовтня, мама відомої музичної виконавиці, Ірини Федишин, святкувала свій день народження. З цієї нагоди, зіркова донька вирішила привітати матусю дописом у Instagram. Ірина опублікувала їх спільну світлину. На фото жінки позують у класичних костюмах. Дочка обрала синьо-чорні тони для свого образу, а мама Леся постала перед публікою у чорному костюмі, який доповнювали модні кеди.

Артистка висловила вдячність матері у описі під публікацією:

“Не вистачить слів, щоб описати як я Вас люблю. Дякую Богові за Вас і прошу, щоб Ви були здоровими і щасливими”

Ірина Федишин показала, як виглядає її мама: схожі, як дві краплі води
Ірина Федишин показала, як виглядає її мама: схожі, як дві краплі води

Підписники зірки долучились до привітань у коментарях та подякували мамі Лесі за чудову доньку і можливість насолоджуватись її творчістю:

“Вітаю неймовірну пані Лесю з Днем народження. Міцного Вам здоров’я і щасливих та довгих років життя. Дякую,що подарували Україні легенду української музики”

Ще одна спільна світлина

Згодом Ірина показала ще одне фото мами, яке розмістила у Insta-storie. Жінки поділились, що відвідали літургію в церкві. На фото Федишин тримає у руках білу троянду. Разом із мамою вони позують у вишиванках.

Аудиторія одразу відмітила ідентичність мами та доньки. Дехто навіть стверджував:

“Вони сестри”

Ірина Федишин показала, як виглядає її мама: схожі, як дві краплі води
Ірина Федишин показала, як виглядає її мама: схожі, як дві краплі води

Артистка вирішила прикріпити до зображення голосування із запитанням про схожість, на що фани, звичайно, ж відповіли ствердно.

Що відомо про маму зірки

Про маму Ірини Федишин нам відомо не так багато, схоже, що жінка не любить публічність. Проте в Мережі доступна інформація про діяльність мами Лесі. Як виявилось, вона теж творча особистість та навіть працювала в будинку культури.

Схожі статті