Публічні і гучні сварки колишньої та теперішньої дружин Віктора Павліка: як Репяхова перемогла Созаєву

Популярний виконавець Віктор Павлі одружений вчетверте. Не дивно, що через нього сваряться жінки. Лариса Созаєва та Катерина Репяхова розбиралися публічно.

У 2021 році ексдружина Віктора Павліка розпочала публічний конфлікт. Жінка звинуватила співака, в тому, що він виганяє її з власної квартири. За словами Лариси, в минулому співак обіцяв дружині виплатити кредит та залишити їх квартиру, проте обіцянки не дотримався.

Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами
Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами

На звинувачення відреагувала нова дружина Віктора Катерина Репяхова. Вона повідомила, що всі роки, поки чоловік проживає з нею, вони виплачують кредит на квартиру, оплачують комунальні та допомагають грошима жінці. Проте після смерті сина Павліка пара прийняла рішення припинити грошову допомогу Созаєвій, адже хочуть придбати власне житло. Вони домовилися, допомагати ще рік, щоб підтримати Ларису, проте на цьому все. Подружжя запропонували жінці продати квартиру та виплатити її 100 тисяч доларів. Проте, Ларису такий вихід не задовольнив.

Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами
Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами

Лариса публічно принижувала Катерину та відпускала в її бік образи. Після того, як вона назвала Репяхову “нахабною, холоднокровною тварю*ою” не витримав Віктор. Чоловік, що мовчав весь час вирішив заступитися за кохану. Він був готовий віддати все, аби жінка відпустила його в нове життя.

Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами
Віктор Павлік розповів про сварки між його дружинами

Згодом, Репяхова опублікувала фрагмент документа. Це був позов до суду. Жінка подала на колишню чоловіка за образи. Та заявила, що після усього бруду, що вилила на подружжя Лариса, мирно розійтися вона не готова, а квартиру експара буде ділити порічну через суд.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.