“Він усьому плескає в долоні”: Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським

Співачка Оля Полякова відверто розповіла, що чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський захоплюється нею та усіма її діями. Він доводить, що справді кохає свою дружину.

8 листопада публіка побачила новий довгоочікуваний випуск шоу “Дорослі дівчата” на YouTube української телеведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної. У випуску подруги обговорювали гостру тему брехні в суспільстві. Звичайно, жінки згадали власні життєві історії та не оминули медійних колег, яких вважають брехливими або ж не зовсім щирими.

Чоловік Полякової, український бізнесмен Вадим Буряковський, за її словами, захоплюється всім, що вона робить. Каже, що існує така тема, коли людина любить, то вона не може тебе засмутити. У Вадима до Олі саме таке ставлення, оскільки все, що б вона не робила, він усьому плескає в долоні.

Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським

Навіть, коли ситуації стосуються дещо пікантних та не зовсім зручних тем, Полякова запевняє, що її чоловік обіграє цю ситуацію та ніколи не стане критикувати чи висловлювати своє незадоволення.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна різко висловилися в бік українського шоумена Володимира Остапчука. Вони згадали інтерв’ю, яке ведучий дав Єфросиніній у 2019 році. Тоді він розповідав про щасливе подружнє життя з першою дружиною Оленою Войченко, хоча шлюб вже тріщав по швах.

Єфросиніна зауважує, що Остапчук прийшов до неї на відверту розмову та повністю про все набрехав. Він описував своє прекрасне щасливе життя з коханою дружиною та дітьми, а по факту вже пів року як жив з іншою жінкою. Додала, що тільки йому та його совісті з цим жити.

Полякова після розповіді подруги не змовчала та сказала, що думає від почутої історії. Для неї шоумен – “брехло брехляче”.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.