Чоловік забув закрити машину і приїхав додому з пухнастим сюрпризом: тепер у нього є хвостатий друг

Розповідаємо зворушливу і чуттєву історію, яка має щасливий кінець і сталась в одному із штатів США.

Житель штату Міссурі в США Білл Шейвер залишив машину відкритою, а коли повернувся, то зустрів там несподіваного гостя.

Одного разу чоловік, повертаючись з риболовлі додому, вирішив зупинись біля одного з магазинів, щоб купити продуктів. Однак, коли власник автівки повертався додому, то побачив на сидінні собаку, чому дуже здивувався.

Змучена собака, яка прийшла у відкриту автівку
Змучена собака, яка прийшла у відкриту автівку

Пес виглядав дуже погано і потребував допомоги. Видно, що собака була стомлена і хотіла їсти. Вигнати тварину на вулицю Білл просто не міг. При цьому у нього дома вже є домашні тваринки.

Що було з собакою далі

Чоловік без роздумів нагодував пса, забрав з собою і відразу зателефонував дружині. Вона довго не думала і прийняла собаку в родину. Поки дружина чекала їх дома, чоловік вирішив разом з псом заїхати до ветеринара. Він оглянув тваринку і призначив ліки від бліх, ран та кліщів.

Власник автівки забрав собаку додому
Власник автівки забрав собаку додому

Собака відразу подружилась з усією хвостатою родиною і безмежно дякувала за допомогою господарям. Хоча кіт не відразу хотів приймати нового вихованця в родину, та згодом навіть його серце розтаяло.

Собака продовжує щасливо жити з родиною, яка його приютила
Собака продовжує щасливо жити з родиною, яка його приютила

При цьому сам Білл Шейвер жодного разу не пошкодував про те, що приютив пса у себе в дома. Він відданий їх родині і кожного дня доказує свою безмежну любов.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.