Українські Мальдіви, про які вам не розкаже навіть Леся Нікітюк: чим славиться Черепашинський кар’єр

Наша країна славиться величезною кількістю неймовірно красивих місць, про які мало хто знає. Адже нам не розповідають про них у школі, не демонструють на екскурсіях і не прививають нам інтерес до своєї землі.

Україна – неймовірно велика і красива країна, вона має все: чорноземи, шахти, моря, озера, багату флору і фауну та багато чого іншого. У нас неймовірна кількість різновидного виробництва і ми маємо знати про все це й пишатися. Але через брак визнання своєї ж культури, ми дізнаємося про такі речі випадково.

Черепашинський кар’єр

Тож, сьогодні поговоримо про неймовірно красиве озеро, яке розташоване у Вінницькій області у Калинівському районі. Його називають “втраченим раєм”, “Вінницькими Мальдівами” та “блакитною лагуною України”. Можна подумати, що ці назви перебільшені, але насправді лише вони передають дух цього місця. Там неймовірно красиво, затишно та мальовничо. Загалом Черепашинський кар’єр – це штучна водойма з неймовірно чистою водою лазурного кольору.

Поряд з кар’єром розташовується мальовничий дубовий ліс з неймовірним і свіжим ароматом, де часто є табір з наметами, що відпочиває там. Однак це – не єдиний спосіб провести тут ніч. Охочі можуть скористатися готелем у Вінниці, куди ви домчите за півгодини на своєму авто.

Дорога

Є два варіанти аби доїхати до місця призначення: можна автобусом або своїм ходом на автомобілі. Село Черепашинці знаходиться на трасі Вінниця-Київ, а від села до кар’єру потрібно проїхати ще 500 метрів. Чудова новина – автобуси до кар’єру також ходять від центрального автовокзалу ходить автобус “Вінниця-Голубівка”. Ще вигідніше вирушати з Калинівки. Тож, варіантів вистачає

Як потрапити на Черепашинський кар’єр

Черепашинский кар’єр – це насправді райське містечко, яке ідеально підходить для купання в чистій і теплій воді, а також там можна гарно засмагати. Насправді це магічне місце, адже вам буде гарно провести тут час з друзями, а також наодинці, щоб заспокоїтися і насолодитися природою.

Схожі статті

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.

Водії, будьте пильними: змінилося важливе правило дорожнього руху в Україні. Що тепер під забороною?

На жаль, багато керманичів нехтують правилами зупинки свого авто. Вони не замислюються над тим, що невірно припаркований автомобіль створюватиме перешкоди іншим учасникам дорожнього руху