Тіна Кароль більше не в моді – як правильно фарбувати губи і в який колір: показали Полякова, Білик, Зеленська

Вдалий макіяж – це запорука успішного образу, який точно запам'ятається всім і кожному. Українські зірки, як ніхто інший, знають, як краще нафарбуватися.

Українські знаменитості ледь не щодня виходять на публіку у все модніших та модніших образах. А стильна зачіска та вдалий макіяж – це взагалі пік довершеності. Наші зірки довіряють свою красу топовим фахівцям, які точно знають усе про моду та стиль.

Макіяж – це теж невід’ємна частина модного луку. Не просто так кажуть, що вдало нафарбуватися – це величезна частина успіху. Наші знамениті жінки показали, як треба фарбувати губи. Чи в моді ще традиційний червоний Тіни Кароль – читайте в матеріалі.

Ольга Полякова

Популярна українська виконавиця Ольга Полякова знана не тільки своїм талантом, а ще й тим, як вона довіряється лише професіоналам своєї справи. Свою красу жінка оберігає, як ніхто інший. Так само прискіпливо ставиться до макіяжу. Ольга Полякова майже не фарбує губи в яскравий колір, хіба іноді – раз на десяток публікацій на її сторінці в Інстаграмі трапляється фотографія із яскраво-червоними губами, проте це рідко. Зазвичай жінка користується помадами не дуже яскравого відтінку.

Макіяж Ольги Полякової
Макіяж Ольги Полякової

Ірина Білик

Популярну українську співачку, легенду нашого шоубізнесу Ірину Білик дуже рідко можна побачити з яскравою помадою. Жінка завжди фарбує губи, проте надає перевагу контуру та ніжно-рожевій помаді. Із якимись яскравими відтінками вона, певно, не дружить. Саме тому фотографії всі – це суцільний нюд на губах.

Макіяж Ірини Білик
Макіяж Ірини Білик

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська – істинна ікона стилю для багатьох українок. Жінка не тільки гарно вдягається, красиво говорить, вона ще й має неймовірний макіяж. Зеленська так само надає перевагу натуральності, тому помаду на її губах іноді можна аж не помітити, адже кольори природні та абсолютно не яскраві.

Макіяж Олени Зеленської
Макіяж Олени Зеленської

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".