Аллу Пугачову не впізнає сам Галкін: що стається, коли постійно користуєшся фотошопом

Алла Пугачова не перший рік страждає від звинувачень у надмірному використанні фотошопа і здається, що 2021 не стане вийнятком.

Зірка російської естради Алли Пугачова нещодавно опублікувала світлину після бурхливого святкування Нового року, яке відбулося в родинному колі та оточенні колег.

Знімок співачка зробила на вулиці, ввечері, ймовірно, на території свого замку, що знаходиться у Підмосков’ї. Алла Пугачова на кадрі поганої якості, з білосніжною посмішкою, безглуздою зачіскою, що схована під капюшон та абсолютно без макіяжу, на що особливо звернули увагу шанувальники артистки.

Співачку не впізнати. Прихильники не перший раз звинувачують примадонну у надмірному використанні фотошопу та фейстюну. Також співачку не раз підозрювали у пластичних операціях. Але примадонна завжди усе заперечує. Та здається, що справжня Алла Борисівна їм також не до душі.

  • “Бачу все погано, старість – не радість!” – пише один з користувачів платформи.
  • “А це хто?” – глузує з Алли Борисівни інший підписник.
  • “Я було злякався, але все добре, всі живі “- деякі фоловери не щадили почуттів співачки.

Знімок Пугачова супроводила коротким реченням з привітаннями. У коментарях Аллу Борисівну у відповідь привітали численні шанувальники, а також колеги, зокрема Микола Басков.

Микола Басков вітає Аллу Борисівну

Але не все так погано. Користувачі соцмережі також висловили своє захоплення зовнішнім виглядом артистки в 71 рік.

Виглядає супер на свій вік!

Та як би там не було, все ж необхідно знати міру в використанні подібних програм, аби потім не шокувати публіку своїм справжнім виглядом.

Та й Алла Борисівна заслуговує лише комплементів, адже так виглядати у 71 рік – майже неможливо!

Схожі статті