Чи повернеться до Ані Лорак її колишній чоловік: справжнє кохання іноді потребує часу

Прихильники Ані Лорак влаштували справжній ґвалт на сторінці Мурата.

Розлучення російської співачки українського походження Ані Лорак та турецького підприємця Мурата Налчаджіоглу було одним з найгучніших розлучень десятиліття. Причини розпаду шлюбу були окутані таємницею, а прихильники так і не дізналися, чому саме подружжя не змогло піти назустріч один одному. Адже у прекрасної Кароліни та не менш привабливого Мурата залишилася маленька донька Софія.

Справжній батько

Однак після розлучення турецький мачо  Мурат не полишає доньку і приймає повноцінну участь у її вихованні. Нещодавно підприємець завітав до Москви та весело провів час із донькою.

На його сторінці в Instagram з’явилася яскрава публікація, з якої зрозуміло, що батько з донькою відвідали водний цирк. Чоловік зазначив, що шоу було не гірше, ніж в Лас-Вегасі і залишився задоволеним.

Чого не скажеш про прихильників подружжя Мурата і Ані! Замість того, аби насолоджуватися відео, яке опублікував Мурат – вони заполонили коментарі запитаннями та проханнями зійтися з Кароліною.

Скріншот сторінки Мурата
Скріншот сторінки Мурата
Скріншот сторінки Мурата
Скріншот сторінки Мурата

Мрії чи можливість?

І це попри те, що розлучення сталося декілька років тому, а до розлучення Мурат і Ані Лорак не жили разом вже декілька років. Тобто пара не була разом більше п’яти років.

Чи існує вірогідність, що Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу зійдуться хоча б заради доньки – невідомо. Але також варто зазначити, що жоден з них, поки не зустрів свою дркгу половинку і не знаходиться в серйозних стосунках.

Обидвом не щастить у коханні. Можливо тому, що колишнє кохання все ще не пройшло?

Схожі статті