Тіна Кароль у сукні з дуже відкритим верхом показала, чим завоювала прихильність молдавського мачо Дана Балана

Тіна Кароль у новій фотосесії для ювелірного бренду постала неймовірно ніжною – стримати захват неможливо.

Українська співачка Тіна Кароль співпрацює з багатьма українськими брендами. Зокрема, у співпраці з відомим дизайнером взуття Оленою Кочаровською вона створила свою лінійку взуття. А отримавши натхнення у власному саду ращом з ювелірним брендом Укрзолото представила свою колекцію прикрас.

А нещодавно поп-діва знялася у новій фотосесії, знімком з якої вона поділилася в мережі. На зйомках артистка показала новий образ, який значно відрізняється від сценічного і показує Тіну Кароль дуже ніжною.

Таку відмінність помічають і прихильники поп-діви, зауважуючи, що на таких кадрах вона стає їм ще ріднішою.

Вони відмічають, що дуже мало артистів здатні передавати свою енергетику та настрій через екран. А Тіні Кароль це вдається. До того ж так вона може передавати не лише енргетику, а й настрій. Тому підписники часто можуть вловити, що зараз відчуває або переживає улюблена виконавиця.

А від останнього знімку, як їм здається, йде особлива енергетика тепла, ніжності і любові. Проте підписники добре знають, що саме криється за такими відчуттями і що довелося пережити Тіні Кароль.

Окрім настрою поп-діви, впадає в очі і її вбрання для фотосесії. На відміну від значної кількості образів. Цей одночасно відкритий, ніжний і дуже затишний. Саме у ньому Тіна Кароль має найбільш гармонійний вигляд і, як відмічають її прихильники, він їй дуже личить.

Найбільше вони переживають за те, як у неї складаються стосунки з молдавським музикантом Даном Баланом. Адже виконавиця нічого не розповідає про це. Поки, як вона стверджує, єдиний чоловік у її житті – її син Веніамін, який з часом дедалі більше стає схожим на свого батька Євгена Огіра.

Схожі статті