Вагітна Лілія Ребрик вслід за Катериною Осадчою показала живіт: чекає на великого карапуза

Лілія Ребрик наступного року буде святкувати 40-річний ювілей. Проте, вік ніколи не заважає жінці бути при надії.

Лілія Ребрик – талановита українська ведуча та акторка. Її полюбив глядач ще тоді, коли тендітна випускниця театрального університету ім. Карпенка-Карого вела прогноз погоди, а згодом стала ведучою програми “Неймовірна правда про зірок”. Зараз білявка радує кожного ранку глядачів своїм позитивом та креативом на одному з українських телеканалів.

Веде активно зірка і свій мікро-блог в Інстаграмі. Там вона висвітлює події зі свого життя та розповідає про своїх дітей. Їх у Лілії двоє та обидва народжені у шлюбі з коханим Андрієм Диким.

Лілія Ребрик зі своїм законним чоловіком. Фотографію зроблено під час другої вагітності.
Матеріал взято з вільного доступу.

Цікаво, що зі своїм обранцем Ребрик познайомилася у 2011 році, коли вперше стала на танцпол телепроекту “Танці з зірками”. Андрій, майбутній чоловік білявки, тоді вже мав у серці іншу, але закохався і розлучився зі своєю цивільною дружиною.

Лілія здається ідеальною мамою, яка не просто наставник дітям, а і їх друг. Та схоже, хтось не збирається зупинятися лише на двох нащадках. Телеведуча опублікувала світлину, де показала свій вагітний живіт.

Публікацію зробила зірка у сторіз.

Ліля грає героїню при надії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Вагітний животок, як і будь-якій жінці, дуже пасує Лілії. Особливо підкреслює її молодість та красу простора рожева сукня.

Нова “родина” Лілії. Герої комедійного фільму позують на камеру.
Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Лілія дуже романтично відгукається про вагітність. “Жінка при надії” найкраще описує стан, коли майбутня мама чекає на свою дитину.

Цікаво, що коли ведуча дізналася, що сама вдруге вагітна, вона не припинила свою роботу та активно продовжувала займатися зйомками передач.

Схожі статті