Замість вечері Настя Каменських зустрічає Потапа танцями: з такою хазяйновитістю опиниться серед екс-дружин

Шлюб репера Потапа та Насті Каменських багато хто не сприймав серйозно, втім пара вже два роки разом. Подивіться, як зустріла поп-діва коханого з роботи.

Настя Каменських – яскрава українська співачка, пісні якої знають та люблять навіть закордоном. У 2019 році всіх ошелешила вона новиною про те, що виходить заміж. І не за аби кого! Її обранцем став її колега по дуету “Потап та Настя Каменських”, власне репер Олексій Потапенко.

Потап і Настя Каменських влаштували красиву весільну церемонію. Фото взято на просторах мережі. 

Цікаво, що для репера цей шлюб був вже другим, адже ще за молодих років він взяв собі в дружини Ірину Горову, жінку, яка стала згодом його та Настіною продюсеркою.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова
Колишня дружина Потапа Ірина Горова. Фото взято на просторах мережі. 

У шлюбі народився син Андрій, з яким Потап проводить і зараз багато часу. Своїх дітей з Каменських у пари немає. Втім, Настя вже казала під час інтерв’ю раніше, що дуже мріє про дитинку, хоча імені ще не вигадала малюку.

Настя Каменських та Олексій Потапенко. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз подружжя поп-діви та репера проживає у заміському будинку. Настя, як і подобає справжній зірці не проводить час за приготуванням страв та прибиранням помешкання. Варто зазначити, що Каменських не хизується цим фактом.

Втім, сам Потап показав, як зустрічає його ввечері дружина:

“Коли приходиш додому, а тут тусня”, – розповів репер у своєму блозі в Інстаграмі.

Потап прийшов додому, де його зустріла танцююча та усміхнена дружина. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, чоловік і не проти, що його молода обраниця розважається та гарно проводить час. Він і сам залюбки приєднався до коханої.

 

 

Схожі статті