Мармур, елітні авто та курорти: розкішне життя влаштувала Оксана Марченко своєму сину з невісткою

10 жовтня 2020 року Оксана Марченко оженила свого єдиного сина Богдана. Подивіться, як живе новоспечена родина.

Оксана Марченко вже давно не працює на телебаченні. Вона оженила сина та займається власним проектом “Паломниця”. Якщо про весілля написало багато видань, то про теперішнє життя молодят відомо мало: Оксана стала бабусею, а єдині світлини, які розповідають про буденність пари можна побачити на Інстаграм-сторінці невістки Марченко – Катерини.

Оксана Марченко з невісткою Катериною
Оксана Марченко з невісткою Катериною

Дівчина пестить онука відомої української паломниці, але не в рідній Україні, а закордоном. Цього літа пара вирушила на курорт у Туреччину.

Наряди Катерини – від відомих дизайнерських будинків. На жінці панамка від бренду Prada.

Полюбляє не тільки цей італійський бренд Катерина. Ще на своїй сторінці позувала дівчина після шопінгу у бутику Dolce&Gabanna.

Інколи в Інстаграмі Катерини з’являється машина, марку якої невістка Марченко ретельно приховує. Та за зовнішнім виглядом стає зрозуміло, що позує жінка на фоні спортивної автівки з низьким кліренсом.

Мешкає пара вочевидь у приватному будинку. Він виконаний з цегли темного кольору, має подвір’я.

Приголомшити може не тільки зовнішній вигляд будинку, а і його внутрішнє убранство. Одну з кімнат можна побачити в Інстаграмі невістки Оксани Марченко. Підлога оздоблена плиткою в античному стилі. Домінують золотаві кольори, а журнальний столик виконано з елементами візантійського декору.

У тон підібрані меблі: каркас зроблено з червоного дерева, а на кріслах розмістили подушки з золотою вишивкою.

Схожі статті