(Фото) Леся Нікітюк зневірилася та пішла шукати чоловіка на пивнушках: двох вже підчепила собі у компанію

Леся Нікітюк показала у сторіз в Інстаграмі, як відпочиває по-народному разом зі своїми знайомими.

Леся Нікітюк з перших років роботи на телебаченні створила собі образ простої дівчини з народу. Вона не гребувала простонародними виразами та смішила своїх глядачів зухвалістю та напористим характером. Найвідоміший її образ – це дівчини з маршрутки, який Нікітюк показала, граючи у КВК.

Леся Нікітюк грала у команді КВК.

Попри шалену популярність не тільки в Україні, а й за її межами, Леся зуміла лишитися простою та не цуратися речей, які бачила в юності та до популярності. Ось, наприклад, Нікітюк сама зготувала десерт на святковий стіл:

А ось жінка розважається зі своїми маленькими племінниками:

Та в останніх сторіз телеведуча перевершила саму себе. Вона опублікувала світлини з вечірніх посиденьок за келихом пива.

Леся Нікітюк показала нетипове дозвілля

“Тепер я не Леді Ле, а Леді лящ”, – жартівливо написала телеведуча

Крім цього артистка зазначила, що:

“Випити з мужиками пива – то святе”

Цікавий факт, але у своїх соціальних мережах та на екрані Леся не акцентує уваги на спиртному чи на інших звичках, що не приводять до здорового способу життя.

Холостячка Леся Нікітюк

Теледіва розповідає, що їй пропонували участь у сезоні проекту, але вона відмовилася. Питання про її шлюб стоїть не тільки у батьків, а й шанувальників. Нікітюк заспокоює, що заміж рано чи пізно вийде. Лишається, за її словами, знайти тільки гідного чоловіка – і справу можна сказати, зроблено.

На саме шоу Леся йти не хоче, боїться, що через її високий зріст організатори проекту не знайдуть їй гідної пари.

Схожі статті