Травесті-діва Монро різко висловилася щодо Віктора Павліка: обізвала на рівному місті неприємним словом

Віктор Павлік останнім часом перебуває у центрі уваги: весь медіа-простір знає про його новонародженого сина. Та, схоже, персона співака не всі довподоби.

Віктор Павлік зазнав минулого року критики з боку слухачів через те, що вирішив розлучитися з колишньою дружиною та взяти шлюб з молодою концертною директоркою Катериною Репяховою. Згодом прихильники побачили на скільки міцними є стосунки пари та змінили гнів на милість.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Зараз популярною темою для обговорення є народження четвертої дитини у Віктора та першої у Катерини. Втім, епатажна травесті-діва Монрітта підкинула у мережу ще одну дискутовну тему. Вона назвала Павліка жабою публічно у своєму Інстаграмі.

Віктора Павліка назвали жабою

“Дві жаби проекту”, – написала в Інстраграмі травесті-діва.

За що так нарік себе та Віктора Франковича епатажний артист – невідомо. Та, схоже, співак і не думаю ображатися. Він навіть зробив репост історії собі в акаунт.

Цікаво, це фото привідкрило завісу до нового проекту, в якому бере участь Віктор Павлік. Виявляється, скоро побачимо його у шоу “Співають всі”.

До речі, там же буде і старший син артиста – Олександр. Чоловік також зробив допис у соціальній мережі, де зняв відео з батьком.

Павлік-молодший також став учасником шоу “Співають всі”

Відомо, що співоче шоу, куди запросили Віктора Павліка з сином, травесті-діву буде транслюватися на телеканалі “Україна”. Проект знято за британським форматом All Together Now виходить у майже 20 країнах світу, але українська адаптація значно відрізнятиметься.

 

Схожі статті