Помер другий чоловік Алли Пугачової режисер Олександр Стефанович: що дістанеться у спадок Примадонні?

Алла Пугачова була кілька разів заміжньою. Зараз вже одного з чоловіків Примадонни не стало у живих.

Олександр Стефанович – відомий режисер та людина, яка тривалий час працювала з Аллою Пугачовою. Робочі стосунки переросли у романтичні та зірки побралися. Пара прожила у шлюбі з грудня 1977 по грудень 1980 року. Та родинне життя зіпсувало взаємини і знаменитості розлучилися.

Олександр Стефанович та Алла Борисівна Пугачова.

Чоловіка не стало у живих вчора, 13 липня. Наслідки коронавірусу дали про себе знати і організм 76-річного митця не витримав. Лікарі повідомили, що дуже сильно постраждали легені чоловіка. Ураження сягнуло 50%.

Алла Пугачова з другим чоловіком Олександром Стефановичем

Мало відомо, чому Алла Борисівна порвала зі своїм другим чоловіком. Подейкують, що причиною стало те, що Стефановича Примадонна підозрювала у невірності. Після розлучення з колишнім обранцем не бачилася та не спілкувалася. Невідомо, чи прийде зірка на похорони, чи ні.

Олександр Стефанович

Що лишилося у спадок від режисера?

Після шлюбу з Аллою Пугачовою, в Олександра Стефановича не складалися більше стосунки. У чоловіка не було ні дружини, ні дітей. Романи були, але шлюбів – ні. Проте, це не заважало йому займатися кар’єрою. Плідна творчість принесла свої дивіденди. У Підмосков’ї у чоловіка лишилася квартира, площею у 101,3 квадратних метрів. Вартість з кадастру близько 35 мільйонів рублів.

Примадонна не коментує чи буде претендувати на спадок і хто потенційно може отримати квартиру поки що невідомо.

Схожі статті