Син Анастасії Стоцької росте копією Філіпа Кіркорова: неочікуваний плід співпраці співачки та поп-короля

Як зараз виглядає підрослий син Анастасії Стоцької Олександр та чи правда, що він є копією Кіркорова?

Протягом багатьох років глядача підозрювали поп-короля російської естради Філіпа Кіркорова в романі зі співачкою Анастасією Стоцькою. Знаменитості щоразу спростовували подібні чутки, кажучи, що їх відносини носять виключно дружній характер.

Згідно з офіційними даними, батьком сина Анастасії є вірменський ресторатор і підприємець Сергій Абгарян. Але все більше людей не можуть втриматися та діляться думкою про те, що хлопчик — копія Філіпа Бедросовича. При цьому Анастасія щільно спілкувалася з Кіркоровим до того, як зустріла обранця. Користувачі мережі вважають, що юний Олександр схожий саме на Кіркорова, а не на офіційного батька, і, можливо, є його сином. Деякі навіть просять у співачки показати ДНК-тест, щоб впевнитися у її щирості.

Схожість Філіпа Бедросовича та Олександра Абгаряна

Нещодавно старшому синові Анастасії Олександру виповнилося 10 років. Артистка опублікувала фотографію підростаючого спадкоємця, привітавши його з першим ювілеєм. Неможливо не помітити, що майже всі риси обличчя хлопчика глядачу досить знайомі. Олександр виглядає наче рідний братик Мартіна Кіркорова.

Нагадаємо, що кілька років тому Анастасія Стоцька вже висловлювалася з приводу схожості своїх дітей з Кіркоровим. За словами співачки, їй смішно чути розмови про те, що Філіп Бедросович є батьком її нащадків.  Однак, співачка не стала приховувати, що сама бачить спільні риси.

Варто відмітити, що дружба Філіпа та Анастасії носила доволі дивний характер. Вони не уникали близькості і навіть знялися у постільній сцені задля мюзиклу.

Схожі статті