Татусева донька Ліза Арзамасова стала матір’ю вперше: кого народила акторка та як назвали первістка?

Відома російська акторка Ліза Арзамасова верше стала мамою. Усі деталі.

В кінці минулого року Ілля Авербух і Єлизавета Арзамасова обрадували шанувальників несподіваною новиною: вони зіграли весілля. Церемонія була скромною, пара просто таємно розписалася в одному із РАГСів Москви. З того часу маленька родина жила щасливо і почала виходити на публіку.

Вагітність і народження малюка

Через кілька місяців зірка серіалу “Татусеві дочки” і прославлений фігурист повідомили, що чекають дитину. Днями, в інтерв’ю для YouTube-шоу “Алена, блин”, Єлизавета розповіла, що повинна народити в вересні, а напередодні приголомшила публіку визнанням: вона вперше стала мамою. Актриса опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі  Instagram фото, на якому позувала разом з новонародженим малюком і щасливим чоловіком.

На світлині новоспечені батьки ніжно обіймають свою дитину і туляться до неї. Варто відмітити, що Ліза — майстер створення ніжної фотографії.

Стать дитини Ліза Арзамасова та Ілля Авербух поки не розкрили. Шанувальники і зіркові друзі засипали пару привітаннями. Однією з перших це зробила Регіна Тодоренко.

Нагадаємо, свого часу роман 47-річного Авербуха і 26-річної Арзамасова наробив чимало шуму. Подейкували, що відносини між ними почалися багато років тому, коли актриса була ще неповнолітньою.
Навіть незважаючи на плітки, закохані досі не розповіли, як і коли почали зустрічатися. Днями Єлизавета зізналася, чому вона не бажає цього робити. До речі, син Іллі від першого шлюбу прекрасно полагодив з новою жінкою батька. У родині зараз повна гармонія.

Схожі статті