Юлія Зайка обійняла маленьку дівчинку і стривожила мережу: Богдан ховала екс-чоловіка, а Бельченко доньку?

Юлія Бельченко показала маленьку дівчинку. Хто вона і чому фотографується з Зайкою?

Після участі Юлії Бельченко у романтичному телевізійному проєкті “Холостяк” за життям молодої дівчини стежить вся країна. Звісно, популярність принесла екс-фіналістці додаткові методи заробітку, а також відкрила двері до світських заходів.  Наразі, Юля Зайка самотня дівчина.

Юля Зайка обнімається з дівчинкою

Скріншот сторінки Юлії Бельченко

Зважаючи на раптову славу, яка звалилася на голову Бельченко, то немає нічого дивного, що в мережі безліч фотографій з фанатами. Однак, деякі вона публікує і на особистій сторінці. За яким принципом вона обирає ті, що гідні опинитися у її профілі невідомо.

Так, нещодавно на особистій сторінці Юлії Бельченко в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія з маленькою дівчинкою, яка імовірно брала участь у конкурсі краси. Екс-фіналістка “Холостяка” ніжно обійняла дівчину та поспіхнулася на камеру.

За віком дитина не може бути донькою Зайки, та й родичкою вона наврядче їй доводиться, адже у мережі є й інші фотографії з цього заходу з іншими дітьми. Декілька тижнів тому Юлія розповідала, що її запросили бути суддею на дитячому конкурсі краси. Тому цілком можливо, що це і був саме той захід, про який говорила Юля.

Нагадуємо, що Юлія Бельченко — єдина учасниця за всю історію “Холостяка”, яка була виключена з проєкту, а потім повернена холостяком назад. Не дивлячись на те, що Михайло дав шанс Юлі, вона все одно не виграла і поступилася перемогою Анні Богдан, з якою виявляється у Заливако склалися хороші стосунки.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Питання, яке дуже хвилює фанатів: чому ж Михайло повернув іншу дівчину, якщо був закоханий у Богдана?

Схожі статті