Хто, окрім Ольги Фреймут і Каті Осадчої, відправив своїх дітей вчитися у США: українська освіта не для зірок

Зірки шоу-бізнесу – люди забезпечені, тому для своїх дітей вони обирають найкраще. В тому числі, і престижні навчальні заклади.

У цьому році багато зіркових батьків відправили спадкоємців у перший клас, а деякі переживають розлуку з дітьми, які вперше вступили у доросле життя та стали студентами закордонних вишів.

Катерина Осадча

Старший син телеведучої Каті Осадчої від першого шлюбу з Олегом Поліщуком Ілля починає навчання в Університеті Меріленду у Сполучених Штатах Америки. До цього хлопець вчився у приватній школі Kyiv International School. Там учням викладають за зарубіжними програмами, завдяки чому випускники вступають у найкращі світові вузи.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею на шкільному випускному
Син Каті Осадчої вступив у престижний американський університет
Син Каті Осадчої вступив в американський вуз

Ассія Ахат

Відома українська скрипалька Ассія Ахат фото з сином не ділиться, оскільки той не хоче фотографуватися, але успіхи його не приховує:

“Вже тиждень, як у нашого сина Філіпа доросле життя – він почав навчання в університеті Lehigh в Пенсильванії. Ми прилетіли всією родиною, щоб урочисто дати напуття та допомогти впихнути найнеобхідніше у задушливу кімнату гуртожитку (5 квадратних метрів на двох студентів з загальним туалетом в коридорі). Філ поспішно обійняв нас, сказав, що у нього зовсім немає часу та побажав нам хорошої дороги”.

Ольга Фреймут

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут нещодавно допомогла старшій доньці від колишнього обранця-британця Златі Мітчелл облаштуватися у Лос-Анджелесі. Саме там дівчинка отримуватиме освіту, а раніше вона вчилася у Печерській міжнародній школі в Києві. Спадкоємиця телеведучої цікавиться хореографією та режисурою, тому не виключено, що її навчання буде пов’язане з творчістю.

Схожі статті