Настя Каменських отримала іменну зірку на Площі зірок в Києві: фото

Українська співачка Настя Каменських сьогодні, 8 жовтня, отримала іменну зірку на Площі зірок у Києві.

Сьогодні, 8 жовтня, у Києві на Площі зірок закладено 52 іменну зірку на честь 33-річної популярної української співачки Насті Каменських.

Площа зірок знаходиться у центрі столиці уздовж бульвару Лесі Українки, Спортивної площі та вулиці Еспланадної, вона вважається символом визнання, підтримки та популяризації національної культури, спорту і мистецтва.

Іменна зірка Насті Каменських

Привітати знаменитість з такою визначною подією прийшли її фанати. Більшість із них були вдягнені в захисні маски, але фактично не дотримувалися соціальної дистанції.

Настя Каменських (NK)  – відома українська співачка, ведуча, актриса, тренерка “Голосу країни”.  Настя є володаркою понад 40 престижних українських премій,  а саме свого часу вона отримала “Червону Руту”, М1 Music  Awards, премію YUNA, Cosmopolitan Awards.

Щаслива Настя Каменських сфотографувалася зі своєю зіркою, і зазначила, що найважливіша нагорода для артиста – це любов його слухачів.

Іменна зірка Насті Каменських
Іменна зірка Насті Каменських

«Ця зірка – символ нашої взаємної любові, моя подяка вам за підтримку і ваше визнання», – сказала співачка.

І підкреслила, що прихильники її творчості є для неї мотивацією і натхненням робити ще більше гарних хітів і нових проєктів.

Нагадаємо, що чоловік Насті, поп-виконавець Потап, іменну зірку отримав роком раніше, в 2019 році.

Іменна зірка Насті Каменських
Іменна зірка Насті Каменських

Не всі українці сприйняли таке визнання Насті Каменських позитивно, адже вважають, що вона заплямувала свою репутацію поїздкою до країни-агресора. Як відомо, у 2014 році український артист і продюсер Потап разом з напарницею Настею Каменських поїхали до Росії на церемонію вручення премії RU.TV. На сцені Потап зняв штани, що шокувало ведучих і публіку.

Вручення цієї премії відбувалося 31 травня 2014 року. Нагадаємо, що до цього моменту РФ вже встигла анексувати Крим. Під Слов’янськом з російськими найманцями точилися бої. А 26 травня вже пройшов перший бій за Донецький аеропорт.

Схожі статті