Анна Саліванчук поділилася базовим набором косметики

Українська акторка та зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» Анна Саліванчук радить жінкам ніколи не забувати про догляд за шкірою і ділиться своїми б'юті-секретами.

Нещодавно зірка театру і кіно Анна Саліванчук виклала у мережу Instagram нову світлину. На ній зірка позує у куртці кольору хакі з чорною сумкою-бананкою на грудях. Волосся у артистки розпущене, а обличчя закриває рукою від сонця. На обличчі Анни Саліванчук помітний легкий макіяж.

У підписі до знімку мама двох дітей ділиться секретами по догляду за собою.  На переконання зіркової українки не обов’язково витрачати гроші на дорогу косметику. Головне дотримуватися правил догляду.

 

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGEetkcg3Jc%2F&is_from_rle

 

Окрім цього акторка поділилася своїм набором косметики по догляду за обличчям.

За переконанням зірки це має бути:

Засіб для зняття макіяжу. Це може бути гідрофільне масло, молочко, ремувер, гелі або пінки. Не важливо що саме це буде, головне, аби засіб підходив до типу шкіри.

Не варто забувати і про засіб для вмивання. Зірка нагадує, що зняття макіяжу і вмивання – різні речі і засоби теж мають бути різними. Анна Саліванчук зауважує, що метою засобів для вмивання є прибрати рештки косметики і очистити шкіру від відмерлих частинок шкіри.

Зіркова мама нагадує, що у догляді за обличчям не варто нехтувати тоніками, адже вони дають можливість подальшим засобам догляду глибше проникати в шкіру, і сиворотками, які допомагають кремові краще впливати на обличчя.

Важливим елементом догляду для зірки є крем для обличчя. При цьому актриса наголошує на тому, що має бути і окремий крем для шкіри навколо очей.

Ще одним важливим елементо догляду Анна Салівнчук вважає використання пілінгів, скрабів і масок. Перші два допоможуть позбутися всіх відмерлих частинок шкіри, а маски допоможуть прибрати недоліки.

Під знімком і порадами прихильники української зіркової мами подякували улюблениці за поради і зробили їй купу компліментів. Підписники зауважують, що зікра вміє підняти настрій і зарядити позитивними емоціями, деякі приєднуються до порад Анни Слісарчук і додають, що треба любити себе і в цьому секрет щастя.

Нагадаємо, що раніше українська співачка і солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська теж ділилася своїми секретами по догляду за обличчям.

Схожі статті