Як виглядає перша дружина Тарзана: витончена та молода не по роках жінка вмить затьмарила Наташу Корольову

Сергій Глушко пройшов довгий шлях від військовослужбовця до одного з найяскравіших представників шоу-бізнесу. Мало хто знає, що задовго до появи в житті відомого танцюриста співачки Наташі Корольової у нього був ще один шлюб, який завершився розлученням. Як живе та виглядає перша дружина Тарзана?

На початку дев’яностих Серій Глушко випустився з Військового інженерного інституту та по стопах батька розпочав службу на космодромі “Плесецьк”. Саме там майбутня зірка і познайомився зі своєю першою дружиною Оленою Переведенцевою родом з Риги.

Дівчина здалася Сергію фантастичною красунею, зовсім недоступною для такого, як він. Тим не менш, молодий офіцер теж приглянувся Олені, і у 1992-му вони одружилися. Згодом Глушко отримав від космодрому однокімнатну квартиру, де пара і оселилася.

“Спочатку в нашій сім’ї все було нормально. Але платили військовим на космодромі мало, зарплатні затримували. В перший час ми просто кохали одне одного і про гроші не замислювалися. Було б здоров’я, все інше прийде. Але Лєна – молода красива дівчина, їй хотілося гарно одягатися, те-се. І я розумів, що це нормально, і намагався щось зробити, але не міг забезпечити її бажання… Намагався підробляти, та нічого не виходило. На цьому фоні у нас в домі атмосфера напружилася, ми стали постійно сваритися… А всьому провиною – невлаштованість”, – приводить слова Сергія видання “Дни.Ру“.

Перша дружина Сергія Глушка
Перша дружина Сергія Глушка

Так після п’яти років у шлюбі Глушко і Переведенцева розійшлися, дітей у них не було. Тарзан тоді все кинув та поїхав підкорювати Москву, а Олена через місяць вийшла заміж вдруге. З другим чоловіком життя теж не склалося, лише у третьому шлюбі жінка знайшла своє щастя і народила доньку.

Перша дружина Тарзана Олена
Перша дружина Тарзана Олена

Перша дружина Тарзана продовжує служити та іноді дає інтерв’ю про своє життя з колишнім, який став знаменитістю. Цікаво, що вона бачить у цьому власну заслугу, адже нинішній чоловік Наташі Корольової досяг успіху саме після того, як його стосунки з Оленою дали тріщину.

Схожі статті