Фіналістка Холостяка-11 Юля Зайка зробила пропозицію новому обранцю: згадала Заливако і рішуче пішла до мети

Екс-фіналістка популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Юлія "Зайка" Бельченко вміє утримувати увагу аудиторії, адже цьому вона навчилася у свої професійній сфері. Учасниця проєкту — відмінний піарщик, який може влаштувати справжній хайп з повітря.

Колишня учасниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Юлія Бельченко, яка прославилася на пркті під прізвиськом Зайка, вміє привертати увагу. Цим вона завдячує своїй професійній діяльності, адже дівчина за спеціальністю SMМ-менеджер.

За короткий проміжок часу юна красуня встигла навіть потрапити у скандал через фейкове весілля. Дівчина розіграла власних підписників, змусивши їх думати, що вона вийшла заміж за відомого телеведучого Богдана Юсипчука. Загалом, Юлія мала вдосталь пригод, які гідні уваги її аудиторії.

Юля Зайка зробила пропозицію новому обранцю

Юля Зайка зробила пропозицію новому обранцю. Скріншоти особистої сторінки Бельченко

Так як фанати екс-учасниці шоу дуже хвилювалися за її особисте життя після болісного розриву з Михайлом, вона не гаяли часу, і створювала контент згідно потребам її глядачів. Наприклад, уся країна спостерігала за тим, як колега Зайки Дмитро зізнавався їй у коханні. Партнери навіть сходила на романтичне побачення, кожна з етапів якого було зафіксовано в її Instagram. Але правду про статус стосунків з хлопцем вона тримає у таємниці. Дмитро в свою чергу не приховує, що колега йому дуже подобається. Більш того молоді люди більшість часу проводять разом, знаходячись у квартирі хлопця, в офісі або в кафе.

Юлія Бельченко
Юля Зайка зробила пропозицію новому обранцю

А нещодавно сталося дещо гідне уваги прискіпливої публіки: Зайка зробила пропозицію руки і серця Дімі, не встаючи з дивану. Хлопець засоромився, але пропозицію прийняв. Однак, вже через декілька хвилин з’ясувалося, що така наречена йому не по кишені. Дівчина попросила у новоспеченого обранця обручку Тіфанні вартістю в декілька тисяч доларів. Жарти жартами, але що насправді коїться між цими двома досі залишається загадкою.

Схожі статті