Падчерка Камалії Таня Захур конкурує з мачухою? Має крутий бізнес та спілкується з королівською родиною

Український бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур має велику родину. Від першої дружини в нього є два спадкоємця — Арман і Таня. І якщо первісток чоловіка час від часу світиться у мережі і ТБ, то про дівчину не було чутно ані слова. Втім, підприємець розповів, чим вона займається.

Чоловік найбагатшої співачки України Камалії Мохаммад Захур залишив у Великобританії першу родину, перш ніж одружитися на співачці. Чоловік розповідав, що його шлюб був не щасливим через те, що наречену йому шукали батьки. Він поступився традиціям, але згодом все одно діяв за покликом серця. У цьому шлюбі у нього народилося двоє дітей — Арман і Таня.

Таня Захур має крутий бізнес та спілкується з королівською родиною

Мохаммад Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку
Таня Захур має крутий бізнес та спілкується з королівською родиною 

Близько 15 років тому зіркове подружжя давало інтерв’ю Аллі Крутій. Тоді Камалія розповіла, що знайшла спільну мову з Арманом, а от Таня не захотіла приймати мачуху. Журналістка спитала, чи є імовірність, що стосунки з дівчинкою не склалися через ревнощі та конкуренцію. Співачка не змогла заперечити це ствердження.

Арман часто світився поруч з зіркою. Разом з батьком та артисткою він відпочивав на яхтах та відвідував різноманітні заходи. Таня увесь цей час знаходилася в тіні. Відомо, що її брат вчився у Москві і, з великою імовірністю, залишився там жити.

Таня Захур має крутий бізнес та спілкується з королівською родиною

Нещодавно сім’я Захурів давала інтерв’ю “Зірковому шляху”, і тоді Мохаммад нарешті розповів, чим займається Таня. Виявляється, молода жінка живе у Великобританії і тримає власний салон краси. Бізнес елітний, адже за послугами до спеціалістів Тані звертаються члени королівської сім’ї. Саме так, Віндзори. Логічно, що власниця салону знайома зі своїми VIP-клієнтами, адже інакше і бути не може.

Схожі статті