Вагітна Настя Каменських з животом та ведмедиком в руках заговорила про дітей: з Потапом майбутні батьки

Настя Каменських з розумінням ставиться до фанатів, які постійно підозрюють її у вагітності. Кучерява красуня неодноразово давала привід вважати, що скоро в неї відбудеться поповнення, але не втомлюється спростовувати чутки про цікаве положення. І все ж таки колись їй вдасться здивувати публіку.

Про вагітність Насті Каменських чутки ходять не один рік. Постійні трансформації тіла зірки наштовхують глядачів на думку, що вони з Потапом чекають на поповнення, і їх можна зрозуміти, адже артистці вже 34-роки — ідеальний вік для сучасної жінки, щоб стати матір’ю.

Вагітна Настя Каменських з заговорила про дітей

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона розповіла про те, що українські діти тепер матимуть можливість отримати середню освіту міжнародної якості.

На фото вона постала разом з іграшковим медведиком та буклетом нової школи, але не це привернуло увагу користувачів. Деякі з них вважають, що знаменитість не дарма зацікавилася питанням освіти. Своєю думкою вони поділилися у коментарях під постом зірки.

Вагітна Настя Каменських з животом заговорила про дітей. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Але днями мама співачки Ліда спілкувалася з журналістами і пояснила, що її донька набрала зайву вагу. Нова фігура збиває з пантелику шанувальників, які й не знають, що думати.

Варто відмітити, Олексій Потапенко нещодавно давав інтерв’ю, в якому зізнався, що планує стати багатодітним батьком. Втім, його плани поки що існують лише у його голові. Артист не може пояснити, з якої причини вони з дружиною досі не стали батьками. Сама Каменських каже, що кар’єра тут ні до чого і вона з радістю б народила первістка, але Господь поки що не дав такої можливості. І якщо у Потапа є син від першого шлюбу з Іриною Горовою, то Каменських досі жодного разу не ставала матір’ю.

Схожі статті