Мільярдер Захур Мохаммад заговорив ідеальною українською: вивчив мову заради красуні Камалії, яка хотіла змін

Для зйомок свого нового кліпу співачка Камалія запросила усю свою родину - доньок-двійнят та чоловіка Захура Мохаммада. Пакистанський мільярдер навіть заговорив українською.

Багато жінок вважають, що українська співачка Камалія зірвала куш, коли вийшла заміж за британського мільярдера пакистанського походження Захура Мохаммада. Чоловіка вважають одним із найбагатших людей в Україні – він володіє премією YUNA та низкою бізнесів.

Весілля Камалія та Захур зіграли у 2003 році. Артистка найбільше у світі міряла подарувати коханому дитину, однак довгі роки в неї так і не виходило завагітніти. Стати мамою Камалії нарешті вдалося у 2013 році – у пари народилися дівчата-двійнята Арабелла та Мірабелла. Злі язики говорили про те, що виконавиця не могла народити дітей сама, тож пара вірогідніше всього зверталася до послуг сурогатної матері.

Камалія з родиною

Сама співачка надзвичайно ображалася на подібні коментарі. За її словами, вона майже десять років чекала на народження дівчаток, тож читати подібні здогадки користувачів мережі було по-справжньому болюче.

Тим не менш артистка зараз віддає усю себе дітям та чоловікові. Камалія багато часу проводить з двійнятками, підтримує усі їхні хобі та навіть навчає готувати котлети разом зі своєю мамою – усіма цими подіями вона ділиться зі своїми прихильниками в особистому блозі.

До Нового року артистка випустила однойменну пісню, на яку презентувала кліп.

По сюжету артистка поралася з типовими святковими турботами – готувалася зустрічати Новий рік. Справжнім сюрпризом для її слухачів стало появлення родини Камалії в кадрі, зокрема чоловіка та дітей. Мільярдер Захур Мохаммад здивував не тільки своїми акторськими талантами, а й неочікуваною українською мовою.

Схожі статті