Наймолодші бабусі українського шоу-бізнесу: Ассія Ахат, Ольга Сумська, Сніжана Єгорова та інші зірки з онуками

Дивлячись на відомих і знаменитих жінок, буває непросто відгадати, скільки їм років, адже виглядають вони молодо і свіжо. Кому з українських зірок пощастило стати бабусею в молодому віці?

У нашій сьогоднішній добірці зібрані імена відомих артисток, які гордо носять звання “бабуся”. Вони вщент розбили усталений образ, що мати онуків – це обов’язково означає бути літньою, в хустці та зі спицями в руках.

Ассія Ахат

56-річна Ассія Ахат у програмі “Світське життя” зізналася, що її старший син Данила ще три роки тому став батьком, а вона – бабусею:

“У мого старшого сина є донька, її звуть Аліса, їй 3 роки. Не забороняю називати себе бабусею, але якось так повелося, що дівчинка називає мене Ассія”.

Ассія Ахат стала бабусею

Скрипалька не приховує – трохи бентежиться з приводу віку, але розуміє, що з цим нічого не поробиш. Ба більше, свою маму Ахат зробила бабусею взагалі у 38 років.

Ольга Сумська

У 2017 році в акторській родині Сумських сталося радісне поповнення – дочка Ольги Антоніна Паперна народила дівчинку. А вже у 2020-му у зірки з’явився другий онук, про що вона радісно розповідала в інтерв’ю “Ранку з Україною”:

“Баба Оля власною персоною. Це найбільше щастя, яке можна уявити. Тонечка мені подзвонила прямо з пологового – як тільки їй вручили дитя. А в мене сльози котяться від цих божевільних емоцій, тому що нарешті хлопчик народився. В нас же суцільний матріархат”.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною
Антоніна Паперна зробила Ольгу Сумську бабусею

Таїсія Повалій

Таїсія отримала довгоочікуваний статус бабусі у свої 24 роки. Онука їй подарували єдиний син Денис та невістка Світлана. Дитину назвали незвичайним ім’ям Дем’ян.

Таїсія Повалій має онука

Сніжана Єгорова

49-річна Сніжана Єгорова – одна з найбагатодітніших зіркових мам українського шоу-бізнесу, яку старша донька Стася Ровінська вже нагородила трьома онуками – Еваном, Енеєм і Еммою. Вперше бабусею Сніжана стала у 42.

Сніжана Єгорова багатодітна мама і бабуся

Схожі статті