51-річна Ірина Білик розповіла про стосунки Кузьмою Скрябіним, на якого схожий її син Гліб: “У нас був роман!”

Примадонна української естради Ірина Білик відверто розповіла про те, у яких стосунках знаходилася з нині покійним Кузьмою Скрябіним. Зіркам приписували роман, і не дарма.

Смерть Андрія Кузьменка, більш відомого за творчим псевдонімом Кузьма Скрябін, стала великим потрясінням не лише для численних фанатів артиста, а й для багатьох його друзів і колег по сцені. Ірина Білик була близькою подругою музиканта, тому спочатку взагалі не повірила в новину. Ба більше, напередодні поп-діва особисто розмовляла з фронтменом гурту “Скрябін” і запрошувала його до себе на концерт.

В інтерв’ю журналу Viva Ірина розповіла, як дізналася про те, що серце Андрія більше не б’ється:

“Рано вранці 2 лютого, як тільки я прокинулася, побачила смс мого перукаря: “Кузьма розбився!”. Спершу я не повірила, тому що говорила з Андрієм по телефону буквально пару днів тому. Але в якийсь момент зрозуміла, що щось дійсно сталося. Мені почали дзвонити мої колеги. Плакала не лише я, але і чоловіки не приховували своїх сліз. В моїй пам’яті спливла наша остання розмова, згадалися спільні виступи і зустрічі з цим прекрасним музикантом”.

Кузьма Скрябін та Ірина Білик
Ірина Білик прокоментувала роман з Кузьмою Скрябіним

Познайомилися Білик і Скрябін ще в дев’яностих, коли співачка готувалася до першого туру Україною, а Кузьма тільки-но сформував власний колектив. Ірина шукала когось на розігрів. Почувши голос Андрія, без сумнівів взяла їх з собою на гастролі. Тоді українці і полюбили гурт. З часом в репертуарі артистів також з’явилася спільна пісня “Мовчати”.

Дует Кузьменка і Білик безумовно вдався, адже після нього їм навіть приписали роман:

“Те, що відбувалося між нами на зйомках, можна побачити на екрані. Нам відразу приписали роман, ходило багато чуток. Насправді у нас був роман! Але творчий!”, – прокоментувала поп-діва.

Ірина Білик на концерті пам’яті Кузьми Скрябіна

Примітно, що коли виріс її старший син Гліб, в мережі почали писати про те, як хлопець схожий на Кузьму.

Схожі статті