Єдина онучка Алли Пугачової розпочала співочу кар’єру: на 9-річну доньку Орбакайте звернув увагу навіть Гордон

Клавдія Земцова, донька Христини Орбакайте та єдина онучка Алли Пугачової, пішла стопами рідних. 9-річна дівчинка почала співати і привернула увагу навіть Дмитра Гордона.

Алла Пугачова – легенда радянської та російської естради, пісні якої мільйони людей люблять і слухають досі. Крім того, вона проклала шлях до сцени своїм дітям і онукам. Старша донька артистки Христина Орбакайте теж відома співачка, котра знайшла в житті час зробити знамениту матір тричі бабусею.

У 1991-му на світ з’явився Микита Пресняков. Ще через 7 років народився другий син Христини Дені Байсаров. Нарешті у 2012-му цей чоловічий колектив розбавила дівчинка Клава, її Орбакайте народила від свого нинішнього обранця Михайла Земцова.

Онучка Алли Пугачової продовжила співочу династію
Онучка Алли Пугачової продовжила співочу династію

Єдина онучка Алли Борисівни відмінно володіє англійською та іспанською мовами, займається балетом і вокалом. На її рахунку вже навіть є іспаномовна пісня під назвою “Ser Amigos”, яку вона записала у 8 років, а нещодавно Клавдія разом з мамою презентувала новий хіт “Маленький принц”:

“Ця лірична та неймовірно гарна композиція занурює у добру атмосферу дивовижного світу”, – написала Орбакайте.

Вочевидь, Христина бачить у доньці продовження співочої династії, так само як і шанувальники, котрі впевнені – у Клави є всі шансі підкорити естраду:

  • “Ось хто продовження Пугачової!”;
  • “У Клавочки такий приємний тембр!”;
  • “Як же Клавдія схожа на Аллу Борисівну”;
  • “У Клави ніжний і водночас дорослий голос, цю пісню хочеться слухати і слухати”;
  • “Гідне продовження”, – пишуть коментатори в мережі.

Ба більше, на талановиту онучку Пугачової звернув у вагу навіть український інтерв’юер Дмитро Гордон, який поставив відмітку “Подобається” під публікацією.

Дмитро Гордон звернув увагу на онучку Алли Пугачової
Дмитро Гордон звернув увагу на онучку Алли Пугачової

Також дізнавайтеся про плани Примадонни на молодшу спадкоємицю Лізу Галкіну:

Схожі статті