39-річний Олександр Педан показав, як полишив розкішну квартиру та 13 днів сидів в укритті: “Нас не злякаєш”

Усі українці, і багаті, і популярні, і бідні - зараз опинилися по одну сторону барикад. Подивіться, як живе відомий ведучий у підземеллі, ховаючись від небезпеки.

Триває 15 день героїчної оборони України. За цей час все змішалося навкруги і навіть знамениті люди, з усім їхнім достатком стали жити, як прості громадяни. Олександр Педан – не виключення. Зірковий чоловік показав, як був влаштований побут протягом 13 днів у сховищі.

“За останні 13 днів війни мені багато дзвонили, писали, щоб дізнатися, як та чим зараз живемо. Саме тому вирішив зняти одну ніч у сховищі та раз показати, чим займаються українці зараз. Зберігайте та шерте своїм знайомим закордоном, покажіть, як живуть українці зараз! Адже ночівля в бомбосховищі вже стала нашою реальністю та буденністю, нас цим вже не здивуєш, а тим паче не злякаєш!”, – у серцях написав екс-ведучий “Підйому”.

Сам Сашко ходить по підземеллю з ліхтарем на лобі та показує, що люди змушені спати у підвалі на палетах, з яких зробили ліжка. У підвалі є також діти. Втім, народ не байдикує, не вдається до плачу, а працює на перемогу України. Місцеві роблять коктейлі Молотова, аби гарячим привітом зустріти непроханих гостей.

Ще на початку всіх подій артист писав, що Батьківщину не полишить. Він публічно заявив, що разом з родиною лишиться у рідному краї. Він інформаційно допомагає, як лідер думки та ділиться корисними порадами, як-от що взяти з собою до укриття і які документи можуть бути у пригоді.

Також знаменитість закликає не вірити фейкам про нашу армію та державу, а ще щиро вірити у перемогу.

Схожі статті