Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв повернувся додому та довів дітей до сліз: цілий та неушкоджений

Відома українська телеведуча Марічка Падалко опублікувала відео зустрічі її чоловіка Єгора Соболєва та дітей, які не очікували побачити батька. Усі деталі в статті.

Фанати відомої української телеведучої Марічки Падалко дуже хвилювалися за її сім’ю, адже її чоловік Єгор Соболєв пішов боронити Україну. Варто відмітити, що депутат родом з росії, і його мама досі залишається на своїй історичній батьківщині. Тим не менш, чоловік усе зважив і одразу вирішив, що це його моральний борг — захищати Україну.

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну
Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв росіянин, але захищає Україну

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв повернувся додому та довів дітей до сліз

Але це принесло немало болю його родині. Єгорє батько трьох дітей, які в нього народилися від Марічки Падалко, а також має доньку від попереднього шлюбу. Телеведуча розповідала, що дуже хвилюється, адже Єгор не виходить на зв’язок днями. І вона немає абсолютно ніякої можливості дізнатися, чи взагалі живий він.

Але нещодавно він зробив своїй родині величезний сюрприз: не попередивши, він повернувся додому. Першим батька помітив старий син, який відкрив двері і кинувся у його обійми, щойно оговтався від шоку.

Згодом зіркового татуся побачили і доньки. Варто відмітити, що у дітей одразу ж полилися сльози щастя. Відео настільки ніжна та щемливе, що тільки від перегляду можна заплакати.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Марічка повідомила, що її чоловік відправився у заслужений вихідний, щоб побачити родину та набратися сил для продовження служби.

Схожі статті