Андрію Бєднякову вдалося врятувати своїх рідних у Маріуполі: у ведучого у місті-герої залишилися сестра та мама

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков нарешті зміг врятувати свою маму та рідну сестру. Зірка повідомив про те, що вони вибралися з Маріуполя.

Український телеведучий Андрій Бєдняков розповів, як його родина рятувалась із Маріуполя. Його мама та рідна сестра більше двох тижнів не виходили на зв’язок. Знаменитість дуже хвилювався і не приховував, що боїться за життя найрідніших йому людей.

Андрію Бєднякову вдалося врятувати своїх рідних у Маріуполі

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведучий тревел-шоу “Орел і решка” Андрій Бєдняков повідомив, що його родині вдалося виїхати з міста-героя Маріуполя. Разом із мамою та сестрою знаменитості виїхав його друг з сім’єю.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі
Андрію Бєднякову вдалося врятувати своїх рідних у Маріуполі

Про рідних в окупованому Маріуполі Андрій Бедняков розповів 12 березня, пізніше він втратив зв’язок із мамою та сестрою. Лише 4 квітня стало відомо, що телеведучому таки вдалося вивести свою сім’ю з міста. Однак його емоції настільки сильні, що він не може їх приховувати. Зокрема чоловік вживав ненормативну лексику, описуючи події.

“Поговорив із другом щойно. Там справжнє пекло. Від історій волосся дибки. С*ка! “Асвабадітєлі”, немає вам прощення ніколи”

Так, зірка розповів, що його друг вивозив свою родину з немовлям на руках. Деталями жахіть, про які він почув, не ділився.

Нагадуємо, що колега Андрія Женя Синельников також певний час перебував в окупації в Бучі. Телеведучий розповідав, що до нього в будинок заходили озброєні військові і змушували давати автограф під дулом автомата. Коли вони покидали місто, картини були настільки жахливі, що він закривав своєму синові очі, щоб той не побачив тіл на дорозі.

Схожі статті