Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу: як виглядає жінка, з якою шоумен прожив 20 років

Український шоумен і телеведучий Юрій Горбунов щасливий у шлюбі з колегою по цеху Катериною Осадчою, до якої пішов від своєї першої дружини Людмили.

Юрій Горбунов втілює образ зразкового сім’янина, а його шлюб з Катериною Осадчою називають одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Романтичні стосунки між колегами зав’язалися на знімальному майданчику “Голосу. Діти”, причому вони були вже давно знайомі, але саме тоді між ними спалахнула іскра.

Була одна перепона — Горбунов на той момент був одруженим, але вгамувати свої почуття до Осадчої не зміг.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Під вінець шоумен вперше пішов у 1995 році у свої 25, коли він ще був актором-початківцем і працював у драмтеатрі Івано-Франківську.

Людмила, так звуть першу дружину Горбунова, танцювала в балеті, була тоді заміжньою і виховувала доньку, проте як і у випадку з Осадчою — серцю не накажеш.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу

Юрій взяв до шлюбу нову кохану, не злякавшись ні того, що вона має дитину, ні того, що вона старша за нього на 12 років.

Після весілля Горбунов вдочерив падчерку Ксенію, а Людмила пішла з театру і присвятила себе домашньому вогнищу, хоча спільних спадкоємців за 20 років у них не з’явилося.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Першій дружині Юрія Горбунова не вдалося переплюнути Катю Осадчу

Подробицями стосунків пара не ділилася з публікою, навіть розлучення було тихим, але менш обговорюваним воно не стало — пліткували, що тріщину шлюб дав саме після появи на горизонті Каті Осадчої, через що її охрестили розлучницею.

Тим не менш, зіркове подружжя подолало ці труднощі, а тепер їхнім союзом милуються мільйони фанатів.

Схожі статті