Від кого насправді народила старшого сина 48-річна Наталія Мосейчук: вся правда про її першого таємного чоловіка

Наталія Мосейчук неординарна зірка, яка має багату біографію. Вона виходила заміж двічі, але лише один шлюб приніс омріяне щастя. Чому ж не склалося з першим обранцем і ким він був?

Наталія Мосейчук створила образ зірки, яка все життя працює і професійно зростає. Її цікавлять політичні та соціальні теми. Вона ерудована, проактивна, креативна, але така таємнича. Особливою загадкою для фанатів ведучої є її шлюб та стосунки з колишнім чоловіком, від якого вона народила старшого сина.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Що відомо про першого чоловіка Наталії Мосейчук?

Артистка із захопленням розповідає про свого обранця Іллю. Він був другим, хто покликав ведучу до РАГСу. Втім, про перші серйозні стосунки Наталія говорить дуже стримано та сухо. Мовляв, розставання відбулося ще за молодих років. Мосейчук не збиралася сидіти на Житомирщині, де почала свою кар’єру, а бажала жити і творити у столиці.

Від кого насправді народила старшого сина 48-річна Наталія Мосейчук

Синочок Антон, якому тоді було лише 10 місяців, лишився без маминої лагідної руки, адже ведучу чекало непростих 2 роки, поки вона змогла стати на ноги.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином

Проте, хлопець отримав гідну освіту та навіть порадував маму тим, що сам зміг виграти навчання закордоном. Знаменитість безмежно ним пишається.

Цікаво, що бувши у першому шлюбі, зірка зустріла свого другого чоловіка. Вона стояла на зупинці у зливу, а він запропонував її підвезти. Проте, Наталія не стала сідати до незнайомця у машину. Хто ж знав, що це проїхала повз її справжня половинка.

Зараз зірка дуже радіє, що Господь подарував їй справжнього джентльмена та відмінного татка для діток.

Схожі статті