Перша дружина Романа Сасанчина розповіла, чи вціліла їхня квартира в Києві за перемогу в “Голосі”: “Без вікон”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розповіла про долю їхньої квартири в Києві, яку співак отримав за перемогу у вокальному шоу. Молода родина зараз живе на Тернопільщині.

Роман Сасанчин двічі перемагав у шоу “Голос країни” – вперше у дитячому сезоні і вдруге вже у дорослому. В якості призу юному таланту подарували квартиру в столиці України, де він пожив недовго. Зі своєю дружиною Іванною співак планував остаточно заїхати в київську оселю, коли їхня донечка Елізабет трохи підросте – якраз зробиться ремонт.

Втім, згодом після появи дитини Роман повідомив, що продає приз за перемогу в “Голосі”, а на отримані кошти планує придбати меншу квартиру з ремонтом, щоб можна було одразу жити, адже голі стіни – не варіант для життя з малям на руках. Батьком він став у грудні 2021-го.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Дружина Романа Сасанчина розповіла, чи вціліла їхня квартира в Києві

Поки житло чекало на покупця, Сасанчини знімали квартиру поблизу Тернополя – в містечку Велика Березовиця. Там молода сім’я і залишилася, в саме там зустріла війну, яку 24 лютого росія розв’язала в Україні.

Іванна з Елізабет згодом виїхала в Польщу заради безпеки, а Роман залишився сам, та після кількох тижнів за кордоном сім’я співака нарешті возз’єдналася. Крім того, його дружина відновила ведення свого блогу і знову регулярно відповідає на питання підписників.

В якому стані зараз київська квартира Романа Сасанчина

Цього разу в Іванки поцікавилися, чи вціліла їхня квартира в Києві після купи випущених росіянами ракет по житловій інфраструктурі міста:

“Без вікон, але ціла”, – відповіла дружина Сасанчина.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, чи вціліла їхня квартира в Києві
Дружина Романа Сасанчина розповіла, чи вціліла їхня квартира в Києві

Схожі статті