Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як жила до весілля з ним: забрав наречену зі справжніх злиднів

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія вперше показала, як виглядає будинок, в якому вона провела своє дитинство. Усі деталі в статті.

Про дружину знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярославу аудиторія дізналася лише минулого року, коли вона гучно про себе заявила у лінійці щирих інтерв’ю. Тоді дівчина розповіла про те, що коханий не дозволяє її будувати кар’єру, а також не хоче дітей. Незабаром пара повідомила про розлучення.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як жила до весілля з ним

У якості компенсації Ярослава отримала елітну квартиру на березі озера. А зараз вона самотня і намагається просуватися кар’єрними сходами. Дівчина також будує стосунки з аудиторією, тому активно розповідає їй про себе. Наприклад, нещодавно вона показала, як і де провела своє дитинство.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як жила до весілля з ним. Скріншоти особистої сторінки співачки

Виявляється, дівчина зовсім З небагатої родини, адже росла у подвір’ї типового львівського будинку з полущеними стінами та  вузькими віконцями.

Однак, спогади вона зберігала найсвітліші. Так, Ярослава розповіла про те, що у цьому подвір’ї проживав її друг, з яким вони багато бавилися та дуркували.

Нагадуємо, що Дзідзьо познайомився зі своєю колишньою дружиною під час навчання. Тоді ж вони створили музичний гурт, який і намагалися розвивати, але врешті-решт Михайло зрозумів, що цей формат йому не підходить. Увесь цей час Ярослава залишалася домогосподаркою, але так сильно мріяла про шоу-бізнес, що потайки брала участь у різноманітних проектах. Зараз Дзідзьо осмислив свої помилки і намагається підтримувати колишню дружину у її починаннях.

Схожі статті