Гламурна Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування: “За що це мені?”

Знаменита українська співачка Слава Камінська з початку вторгнення російської федерації на територію України опинилася далеко в Європі, і вона зовсім не в захваті від цього.

Знаменита українська співачка Слава Камінська з початку вторгнення російської федерації на територію України була вимушена покинути домівку, забрати дітей та перебратися до Європи. Артистка евакуювалася однією з перших, тому умови їй дісталися більш-менш приємними.

Втім, жінка все одно не задоволена життям, яке для неї підготувала доля. Славі не подобається роль біженки, і вона все ніяк не може звикнути до того, що їй доводиться жити у селі.

Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування

Слава Камінська засудила колег по сцені, які виступають перед захисниками
Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування

Також дуже швидко для неї стало зрозуміло, що життя в Нідерландах їй не по кишені: ціни кусаються, а прибутку немає.

“Я вже селянка. Але, щиро кажучи, тут дуже гарні села! Їдеш вулицею і насолоджуєшся краєвидами — все як із мультика”, — розповіла співачка.

Артистка не приховує того факту, що вони дуже хочуть додому. Однак повертатися до Києва не поспішають, навіть не дивлячись на те, що там на даний момент відносно безпечно. Особливо важко дітям, які дуже хочуть повернутися до власних ліжок та в країну, громадяеинами якої вони являются.

“Мабуть, я настільки завинила в минулому житті, що сьогодні я з мамою, беззубою собакою, немає нянь і ми вживаємось на 10-ти квадратних метрах! Я не розумію, за що це мені. Я начебто завжди добре ставилася до людей, допомагала… що зі мною не так”

Нагадуємо, що не так давно колишнього чоловіка Камінської Едгара сильно критикували через його нібито втечу з України. Слава спростувала цю новину, але фанати досі не вірять, що хірург знаходиться на території України.

Схожі статті