(Відео) Тіна Кароль проявила зневагу у храмі під час вінчання: знаки, які підказали майбутнє цього подружжя

Чарівна Тіна Кароль пережила нелегку втрату: її коханого Євгена Огіра не стало у 2013 році. Втім, багато хто вірить, що продюсера зурочив випадок у храмі під час вінчання.

Тіна Кароль та Євген Огір. Ця пара приголомшила весь український шоу-бізнес з самого початку стосунків. Це було кохання з першого погляду, а перспективний шлюб обіцяв робити щасливими цих двох до кінця життя.

Проте, доля Євгена обірвалася у квітні 2013 року. Чоловік тяжко хворів, боровся з онкологією, але стати на ноги так і не зміг. Тіна досі переживає втрату та не може забути обранця.

Містика життя Євгена Огіра

Кілька років тому у мережу потрапило відео з вінчання Огіра та Кароль у храмі. Під час церемонії стався прикрий випадок: фата Тіни випадково загорілася від церковної свічки.

Тіна Кароль проявила зневагу у храмі

Аби матерія не зайнялася, подружка співачки швидко її прибрала. Зніяковіла артистка від несподіванки розсміялася. На кадрах видно, як посміхається зірка.

Відомо, що обряд вінчання вважається сакральним. У деяких регіонах навіть не пускають на таїнство нікого окрім подружжя та свідків. Сміятися, голосно розмовляти, перегукуватися між собою також категорично заборонено. Часто по тому, як іде церемонія, по знакам, які можуть явитися у храмі й визначають майбутню долю сімейної пари.

Тим не менш, молодята не надавали тоді такого значення всьому, що відбулося під час весілля.

Нагадаємо, що Тіна та Євген одружилися у 2008 році. Свято справляли у Києві. Згодом артистка подарує коханому синочка Веніаміна. Хлопчику буде лише 5 років, коли мама розповість, що татко відлетів на небеса. Зараз юнак – копія свого покійного батька, схожий навіть голосом.

Схожі статті