Аліну Гросу не привітав з днем народження її коханий-росіянин: співачка таки видворила Полянського з України?

Знаменита українська співачка Аліна Гросу святкує свій 27-й день народження, але її коханий Роман Полянський і носа не каже. Що відбувається, дізнайтеся в статті.

Відома українська співачка Аліна Гросу 8 червня святкує свій 27 день народження. Позаду у артистки невдалий шлюб з російським бізнесменом, успішна телевізійна кар’єра, а також стосунки з Романом Полянським, яеі глядачі ставлять під питання.

Аліну Гросу не привітав з днем народження її коханий-росіянин

Обранець Аліни Гросу Полянський не підтримує її
Аліну Гросу не привітав з днем народження її коханий-росіянин

Так, тільки-но почалася війна, як російський актор зник з інформаційного простору. Він жодного слова не сказав про війну в Україні, закрив вільний доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram і не потрапив на жодний кадр, які публікувала його кохана.

Варто відмітити, що раніше зірка постійно фігурував у відеороликах Аліни, тому фанати співачки одразу звернули увагу на те, що Полянського поруч немає. А зараз артистка святкує день народження і робить репости привітань від рідних та друзів у своєму мікроблозі. Однак Роман Полянський знову відмовчуються. Шанувальники вже підозрювали, що насправді пара не разом. Посприяти цьому могли не тільки політичні обставини, але і відсутність підтримки Романа, як такої, адже Аліна днями та ночами зникала в їдальні, готуючи для переселенців безкоштовно їжу, а також надала свій будинок для проживання.

Звісно, за таких обставин ігнорування обранцем війни та займання нейтральної позиції могло негативно відобразитися на їхніх стосунках. Імовірніше за все, Аліна розповість усю правду про їхнє спілкування вже після війни, коли пристрасті затихнуть. Але немає сумнівів, що Роман вже зробив свій вибір, і він не на користь України.

Схожі статті