41-річний Сергій Притула просить подарувати на свій День народження півмільярда гривень: все піде на ЗСУ

Півмільярда гривень на день народження! Сергій Притула оголосив збір коштів. Дізнайтеся, на що збирається витратити їх найпопулярніший волонтер України.

22 червня український телеведучий, актор та стендап комік Сергій Притула святкує свій 41 день народження. Він не хизується пафосними ресторанами чи голосними вечірками. Напроти, відмовився приймати подарунки та оголосив збір шаленої суми грошей – 500 мільйонів гривень на “Байрактари: для ЗСУ.

“Все, про що я мрію у свій день народження  – це наша перемога! І я намагаюсь робити все залежне для її наближення”, – таким патріотичним настроєм поділився Сергій Притула на своїй сторінці в інстаграм.

Зібрати настільки завелику суму за обмаль часу, більше ніж 17 мільйонів доларів за тиждень, таке завдання здається майже нереальним.
Та Сергій вірить що немає нічого неможливого.

“Чи є щось дорожче за життя наших воїнів? Поширюйте цей допис! Профінансуйте цей проєкт! Усім світом!”, – закликає ведучий.

Дружина Сергія Притули, Катерина Сопельник пишається своїм чоловіком і намагається всіляко його підбадьорювати.

“Навіть якщо я не поряд, то я тримаю подумки твою руку! Завжди! Ти – сталь, ти – криця, ти – моща!” – такі надихаючі та теплі слова опублікувала кохана Сергія разом із сімейним фотокартками.

Пара перебуває у шлюбі з 2015 року та мають двох дітей.

Нагадаємо, що Сергій Притула був ведучим таких відомих телешоу як “Хто зверху”, “Файна Юкрайна”, “Варьяти-шоу” та інші.
Сьогодні Притула займається не лише творчою діяльністю, а ще являється громадським активістом і волонтером.

Схожі статті