Неля Шовкопляс розтанула в обіймах Єгора Гордєєва: ведуча зізналася, чи має насправді службовий роман

Велелюбна Неля Шовкопляс обійняла Егора Гордеева Гордєєва на очах всього "1+1"! Невже ведучі слідують прикладу Потапа і Насті Каменських, спочатку колеги, а далі - закохані?

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв найпозитивніші ведучі ранкового шоу “Сніданок з 1+1”. За п’ять років спільної робити на телеканалі, Нелі та Єгору неодноразово приписували романтичні стосунки. Вони так миловидно виглядають у кадрі, що глядачі неволі задумувались, чи не пролетіла ще між ведучими любовна іскорка.

Неля Шовкопляс показала красеня, який затьмарив її чоловіка
Неля Шовкопляс розтанула в обіймах Єгора Гордєєва

В інтерв’ю Styler Єгор Гордєєв сказав, що коли почалась війна, однією із перший йому подзвонила його колега Неля Шовкопляс, та була дуже розхвильована тим, що відбувається.

Майже кожного тижня в просторах інтернету почали з’являтися спільні фото Нелі та Єгора. От і сьогодні Неля у своєму інстаграмі опублікувала сторіс, де усміхнена ведуча “щічка до щічки” позує з задоволеним Єгором Гордєєвим. Своєю чергою Єгор зробив репост цієї фотографії й на свою сторінку.

Неля Шовкопляс розтанула в обіймах Єгора Гордєєва

Хоч за освітою Неля Шовкопляс маркетолог-економіст, ніхто не може посперечатися, що вона гідно займає роль ведучої шоу на одному з найвідоміших телеканалів країни. Колись Неля зізналась, що не знайшла з Єгором одразу спільної мови, але дивним чином телеведучі почали доповнювати один одного.

Єгор Гордєєв настільки турботливо ставиться до своєї колеги, Нелі Шовкопляс, що глядачі потай мріють побачити ведучих разом не тільки не сцені. Ведучі щоденно підливають масло у вогонь спільними світлинами, але жодного підтвердження своїх стосунків поки що не надали.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс заміжня та має з чоловіком двох дітей. В інтерв’ю неодноразового згадує, що має з чоловіком теплі та міцні стосунки. Колега Нелі, Єгор Гордєєв, холостякує та одружуватись найближчим часом не збирається.

Схожі статті