Святослав Вакарчук вдруге став батьком: Євгенія Яцута народила музиканту доньку, яку назвали українським ім’ям

Лідер українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вдруге став батьком. Про це стало відомо в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Минулого року фронтмен “Океан Ельзи” згодом після заяви про розлучення вперше став батьком сина, якого назвав на честь дідуся Іваном, а вже сьогодні, 5 червня, стало відомо, що у 47-річного Святослава Вакарчука народилася донька.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Поповнення в зірковій родині сталося ще 21 червня, але інформацію про це зірка разом з коханою Євгенією Яцутою приховували від публіки. Втім, на офіційній сторінці гурту в Фейсбуці музиканта вже вітають з поповненням. Також підтвердила новину менеджерка Вакарчука Вікторія Хоменко.

Святослав Вакарчук вдруге став батьком
Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Щасливі батьки назвали новонароджену гарним українським іменем з символічним значенням “мир” – Соломія. Відтепер в однорічного Івасика Святославовича є молодша сестричка.

Нагадаємо, про стосунки Святослава і Євгенії Яцути стало відомо згодом після його розлучення з першою дружиною Лялею Фонарьовою. Пара не коментувала чутки, однак незадовго до народження первістка Вакарчука жінку бачили вагітною. Те саме повторилося і цього разу – у травні на Каннському кінофестивалі Євгенія знову була з круглим животом на останніх місяцях вагітності.

Євгенія Яцута народила Святославу Вакарчуку доньку
Євгенія Яцута народила Святославу Вакарчуку доньку

Вперше свого сина музикант показав на його перший день народження, який збігається з Днем батька. Від попереднього шлюбу у Вакарчука залишилася доросла донька Діана, але він для неї не біологічний батько.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Святослав Вакарчук вдруге став батьком

Його Фонарьова народила від стиліста Володимира Тарасюка, а коли дитина була маленькою, пішла від нього до рокера.

Схожі статті