Слава Камінська відверто радіє своїй еміграції поруч з красивим молодиком: “Літо у Нідерландах — прекрасне”

Слава Камінська на початку війни емігрувала разом з дітьми закордон. Доля занесла її аж до славетних Нідерландів. Як живеться там українській співачці?

Слава Камінська — мати двох чудових діток. 24-те лютого кардинально змінило її життя. Аби врятувати малюків та навіть у таких лютих умовах подарувати їм частинку нормального дитинства, співачка вирішує їхати закордон. Шлях був не легким, як і кожного переселенця, який мав полишити свою рідну домівку та місто.

Слава Камінська відверто радіє своїй еміграції

Спершу Слава скаржилася на умови, де розмістили її з близькими, проклинала фатум через вимушену еміграції, але назад додому не поспішала приїхати. Нині артистка навпаки знаходить позитив у всьому, що її оточує: їй вже подобаються пляжі, прогулянки з сином та донькою. Крім цього, зірці вже подобається місцевий клімат, який для нас, звиклих до щедрого українського сонця, може здатися прохолодним:

“Літо в Нідерландах — ПРЕКРАСНО! І це без сарказму. Я ненавиджу спеку, а тут увечері без куртки ніяк. І найпрекрасніше прохолодно, як у нас навесні. Коли я побачила, що немає кондиціонера в квартирі, напружувалася, а зараз розумію, що він не потрібний від слова зовсім. З засмагою звичайно не склалося”, — написала Слава на своїй сторінці у мережі.

Цікаво, що поза Камінською ефектно позує ще невідомий її прихильникам молодий чоловік. Сама ж рудоволоса співачка з 2019-го року носить статус розлученої дами. Зі своїм обранцем, пластичним хірургом Едгаром, вона продовжує спільно виховувати діток.

Нагадаємо, що Слава Камінська стала популярною завдяки роботі у гурті “НеАнгели”. Володіє знаменитість колоратурним контральто — дуже глибоким оксамитовим жіночим голосом.

Схожі статті