Леся Нікітюк відкрила завісу своєї нової роботи та оголосила набір у команду: “Ми з вами маємо тримати тил”

Українська телеведуча Леся Нікітюк з перших днів повномасштабної війни перекваліфікувалась у волонтера та активно допомагає українцям й армії. А Тепер Леся розповіла про свою нову роботу і закликає долучатися до проєкту.

Мало хто бачив у гуморній ведучій таку стійку та завзяту людину, якою насправді виявилась Леся. Дівчина попри всі перепони допомагає українцям, які постраждали від російської агресії. Спочатку Нікітюк допомагала розселяти біженців та привозити гуманітарну допомогу. А згодом Леся, як велика кількість інших українських волонтерів, почала оголошувати збори коштів для Збройних Сил України. І завдяки своїй популярності та любові народу, їй вдавалося збирати немалі суми та виправляти їх за потребами армії.

За час свого волонтерства Нікітюк познайомилась з великою кількістю біженців, переселенців, з людьми, які сильно постраждали від злочинів росії та не зупинилась і запустила новий сезон зйомок свого авторського тревел-шоу “Le Маршрутка”. Але з новим форматом та історіями. Якщо раніше це було в більш гумористичному форматі, то тепер, це воєнні реалії кожного куточку нашої героїчної країни. Леся зустрічається з військовослужбовцями, політиками, волонтерами та всіма можливими сучасними героями й таким чином розповідає історії цих людей та міст і сіл.

Леся організувала ще й свій координаційний центр, який за один місяць зміг вирости як проєкт та навіть розширитись. Мета цього проєкту – допомога сім’ям зі статусом ВПО. Поки що зірка не розголошує подробиць, проте збирає у свою команду небайдужих людей, з якими зможе надавати допомогу людям, які її надто потребують.

“Поки ЗСУ тримають фронт, ми з вами маємо притримати для них тил” –  написала Леся.

Тож, дівчина повністю занурилась у волонтерство і відчуває себе корисною та сильною для України й для її народу. У коментарях Нікітюк як завжди підтримали та написали, що такими людьми, як Леся нас точно не подолати. І насправді так і є. Бо Нікітюк ні на день не припиняла свою діяльність і намагається охопити якомога більше категорій українців, яким важлива підтримка.

Схожі статті